Shoppingcenter

I Sharm el Sheikh hittar man en del olika shoppingcenter. I Naama Bay finns ett ganska nyöppnat sådant, där man hittar det mesta i shoppingväg. Allt det typiska för Egypten men också en del klädesaffärer, skoaffärer och väskaffärer med märkeskopior. Kvalitén på sakerna kan skifta väldigt drastiskt så var noga med att kolla upp det innan du köper något.
I shoppingcenter är det dock lite svårare att pruta. Här är det ofta fasta priser som gäller. Däremot finns det en oskriven regel som säger att ju fler saker du köper desto billigare får du det.

Längs med den stora huvudgatan i Naama Bay, som börjar vid den stora taxistationen, hittar man en hel del annan shopping. Det är fortfarande samma innehåll som på shoppingcentret, men det är uppdelat i små affärer längs med gatorna. Väskor, skor, handdukar, papyrus, vattenpipor osv. Här är det dock lite lättare att pruta.

I Hadaba finns det ett helt kvarter med souvenirbutiker som är byggda i typiskt arabisk stil. Här hittar man också det populära köpcentret Il Mercato som erbjuder olika kända butiker så som Body Shop, Levi´s, Virgin Store osv. Vill man vila en stund så kan man sätta sig ner och ta en härlig fika på Starbuck´s.Lägg upp en bild här.
Klicka härSkriv gärna mer information