Meliá Sinaí

Att snorkla i Sharm el Sheikh är ett måste. Det finns mängder med platser att tillbringa sina dagar snorklandes. Det gäller bara att hitta dem. Valfriheten är stor vad gäller transport, tillgänglighet, service, popularitet osv. Ett bra exempel om man vill ha allt på en gång är att åka till Meliá Sinaí.

Meliá Sinaí ligger vid en utsiktsplats i Ras Nasrani som man hittar 7 km från flygplatsen i Sharm el Sheikh. Stranden tillhör hotellet men som turist är det okej att tillbringa sin dag där ändå, trots att man inte bor på hotellet. Däremot får man vara beredd på att betala en slant för att få vara där. Men å andra sidan får man ganska mycket för pengarna. Solstol, service i form av toaletter, restaurang och snackbar på stranden, härligt vatten med ett fantastiskt undervattensliv som är ett måste att uppleva.

För att ens kunna ta sig ut i vattnet och svalka sig måste man gå på en 50 meter lång flytbrygga som går över korallerna. Väl ute vid bryggans slut är det bara att hoppa i och insupa det fantastiska undervattensliv som finns tillgängligt här.
Förutom ett häftigt undervattensliv med massa fiska i olika färger och former, och levande koraller som skriftar utseende vart man än befinner sig under vattnet, har man även en otroligt vacker utsikt över Röda havet och Tiran Island.Lägg upp en bild här.
Klicka härSkriv gärna mer information