Hotell i Sharm el Sheikh


Många som åker till Egypten och Sharm el Sheikh väljer att åka på så kallad charterresa, vilket innebär att boendet redan är klart när man kommer ner. Man har sitt hotell att bo på under hela semestern. Det finns dock även möjlighet att ordna ett eget boende om man väljer att bara köpa en flygbiljett till sin semester. Nedan kan ni läsa om några olika hotell i just Sharm el Sheikh.

Hilton Sharm Dreams Reorts

Detta är ett fem stjärnigt, väldigt familjevänligt hotell cirka 12 kilometer från flygplatsen Hotellet ligger endast 150 meter från stranden och består av 314 rum där alla har balkong, kabelteve, minibar, kaffekokare och fina badrum. Till hotellet hör det 7 utomhuspooler plus en dykpool. En av de sju poolerna är uppvärmd och i huvudpoolen finns det till och med två snackbarer.

När det är dags för lite mat på kvällen erbjuder hotellet tre olika restauranger med olika menyer. Efter maten är det fullt möjligt för de som vill att njuta av en cocktail och live underhållning.

Är man på semester för att dyka och snorkla är Detta hotell ett väldigt bra alternativ. Bara 20 kilometer från hotellet ligger det populära Ras Mohammed, en national park med otroligt undervattensliv.

Ett rum på Hilton Sharm Dreams Resort kostar i genomsnitt 450 svenska kronor per natt.

Cleopatra tsokkos Hotel

Detta är ett trestjärnigt All inclusive hotell. Vilket innebär att man har möjligthet att välja all inclusive i sin bokning, vilket betyder att allt är inräknat i priset. All mat, dryck, frukt, glass osv är redan betalt när man kommer till hotellet. Det helt enkelt bara att ta för sig av det som hotellet erbjuder.

Detta hotellet ligger i Sharm el Sheikh, cirka 500 meter från stranden och två kilometer från den gamla marknaden i Sharm el Sheikh. Från flygplatsen är det cirka 10 kilometer.

Alla rummen är inredda med airkondition och med en Egyptisk stil på de moderna möblerna. Alla rummen har även en balkong, sattelit-tv, hårtork och minibar. Hotellet är byggt kring en bönliknande pool, och har en nattklubb, konferensrum, mini-market, hårfrisör och massagerum bland annat.
Det flesta måltider och drycker är som sagt redan inkluderat i priset om man valt ett all inclusive tillägg. Har man inte det får man betala allt eftersom man beställer något att äta och dricka.
Hotellet har även ett dykcentra, en tennisplan och en volleybollplan. Ett underhållningsteam erbjuder olika aktiviteter, shower och live musik.

Ett rum på Celopatra tsokkos Hotel kostar igenomsnitt cirka 280 svenska kronor per natt.

Iberotel Grand Sharm

Detta är ett femstjärnigt hotell som är beläget alldeles vid stranden. Rummen är ljusa och trevlig inredda, alla med airkondition. Ett rum på Iberotel Grand Sharm kostar i genomsnitt 800 svenska kronor per natt.

Royal Plaza Hotel

Detta fyrstjärninga hotellet är beläget i Naama Bay, Sharm el Sheikh. Det ligger cirka 300 meter från havspromenaden och 500 meter från hotellets egna privata strand. Hotellet består av 255 rum, alla med balkong eller terass. I alla rummen finns det airkondition, blå och vita färger på inredningen, trämödbler, sattelit-tv, minibar och saftey box.

I lobbybaren kan gästerna koppla av och njuta av live musik, vin och cocktails. Vill man kan man även gå upp på taket där Pergolla bar finns. Här uppe har man fantastisk utsikt över Naama Bay.
På hotellområdet finns det två utomhuspooler med tillhörande solstolar och parasoller. En hälsoklubb erbjuder även bastu, ångbastu, gym och massagerum.

Ett rum på Royal Plaza Hotel kostar i genomsnitt 500 svenska kronor per natt.

Lägg upp en bild här.
Klicka härSkriv gärna mer information