El GounaEl Gouna räknas som en av Egyptens mest exklusiva semesterort. Till El Gouna i Egypten åker man om man vill ha en avkopplande semester med sol och bad i Röda Havet men också om man är intresserad av att spela golf. Utöver detta är El Gouna ett semesterresmål där man kan göra många andra roliga saker. Man kan till exempel vindsurfa och snorkla. Eller varför inte ta ett dykarcertifikat.

Vill man inte spendera sin tid vid havet och stranden finns det en mängd olika sevärdheter på lagom avstånd. Man kan besöka Luxor som erbjuder en mängd olika saker, bland annat Karnaktemplet, Hatshepsuts tempel och Konungarnas dal. Det finns också möjlighet för de som vill att ta en dagstur till Kairo för att titta på de spektakulära pyramiderna. En tur till Kario kan man även kombinera med ett antal övernattningar.

El Gouna invigdes 1997 och sedan dess har besökarantalet bara ökat och ökat. El Gouna har blivit mer och mer populärt. El Gouna är så pass populärt bland annat för att det är väldigt anpassat efter turister, det är rent och snyggt i staden och det många tycker är det allra bästa. Man slipper påträngande försäljare och taxichaufförer. Enligt de som besökt El Gouna håller allting väldigt hög klass.

El Gouna är alltså helt klart värt en eller två semesterveckor. Vill ni besöka El Gouna så kan ni finna mer information på El Gouna i Egypten.
Lägg upp en bild här.
Klicka härSkriv gärna mer information