All inclusive i Sharm el Sheikh


Många som åker till Egypten och Sharm el Sheikh har möjlighet att välja ett så kallat All Inclusive hotell. All inclusive innebär, precis som det låter, att allt är inkluderat i resans pris. Man får helt enkelt äta och dricka hur mycket som helst av det som hotellet erbjuder utan att tänka på notan. I vissa fall ingår det även vissa aktiviteter i priset.

Många som åker till Sharm el Sheikh för att dyka väljer att bo på ett all inclusive hotell. På det viset slipper de onödiga väntetider med transport och val av restaurang osv, och kan därför tillbringa all sin lediga tid till att dyka.

Har man alltså ett all inclusive tillägg får man fri tillgång till allt som hotellet erbjuder. Mat, dricka, snacks, förfriskningar, glass osv. Det enda man behöver göra är att visa upp något bevis på att man bor på hotellet i fråga. Ofta handlar det om ett armband man bär på sig under hela sin semestervistelse.

Utbudet av restauranger varierar givetvis från hotell till hotell, men det vanligaste är att huvudmåltiderna oftast serveras som läckra bufféer som oftast är hur stora som helst. Många gånger har magen gett upp långt före ögonen är nöjda.
Enligt undersökningar som har gjorts har det visat sig att familjer som har valt ett all inclusive paket på sin semester spara flera tusen kronor på det.

Kort sagt, All inclusive passar utmärkt för de semesterresenärer som inte vill bekymra sig för hur mycket det kommer att kosta att äta om dagarna. Likaså om man är väldigt bekväm av sig och inte vill röra på sig speciellt mycket utan trivs med omgivningarna runt omkring, som till exempel de som vill ägna alla lediga timmar till att dyka.
Värt att notera är att på ett femstjärnigt hotell ingår det mycket mer än på ett trestjärnigt hotell.

Lägg upp en bild här.
Klicka härSkriv gärna mer information